Product image

Spis godt - Tarteletter

Hent forside

I denne bog er den klassiske tartelet nyfortolket som en sprød skal, der kan fyldes med alverdens lækkerier. Du får selvfølgelig stadig opskriften på klassisk høns i asparges, men her er også moderne varianter som fransk svampe-artiskoktartelet og tartelet med røget laks, cremefraiche og lakserogn. Der er desuden også opskrifter på fillokurve med æblesalat og brie eller fillokurve med mascarponecreme og bær, der kan erstatte osteanretningen eller desserten.

SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • Antal sider64
  • ForfatterGitte Heidi Rasmussen
  • ISBN9788702216028
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato30.06.2024
  • PressefotosGitte Heidi Rasmussen

VEJL. PRIS

49,00 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Forfatter

Gitte Heidi Rasmussen

Gitte Heidi Rasmussen, født 1962, er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun er en erfaren madskribent og kendt for sit arbejde på bl.a. ALT for damerne og ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

Gitte Heidi Rasmussen har skrevet en lang række kogebøger og bøger om kost bl.a. VINTERMAD DER VARMER, GRØD og SPIS GODT-serien.