Spis godt - Konditorkager

Læseprøve

Det er ikke svært at lave flotte konditorkager. I bogen her får du eksperthjælp, så du kan imponere dine gæster med små, hjemmelavede mesterværker, fyldt med creme, overtrukket med chokolade eller pyntet med marcipan.

Du får grundopskrifter på mørdej, kagecreme, lagkagebunde og vandbakkelser, så du er klædt på til at lave lækre sager som f.eks. Othellolagkage, gåsebryst, Sarah Bernhardkager mm.

SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • Antal sider64
  • ISBN9788702216059
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato30.06.2024

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger i samme serie

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Gitte Heidi Rasmussen

Gitte Heidi Rasmussen, født 1962, er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun er en erfaren madskribent og kendt for sit arbejde på bl.a. ALT for damerne og ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

Gitte Heidi Rasmussen har skrevet en lang række kogebøger og bøger om kost bl.a. VINTERMAD DER VARMER, GRØD og SPIS GODT-serien.

Bøger i samme genre