Frøken Jensens Kogebog
Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem.
I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne.
Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.
- Antal sider560
- Højde252 mm
- Bredde180 mm
- Dybde51 mm
- Vægt1385 g
- FormatIndbundet
- ForfatterKristine Marie Jensen
- ISBN9788702249705
- Udgave2
- Udgivelsesdato14.10.2021
- GenreFaglitteratur
- KontaktpersonSøren Bojsen
- E-mailsbo@gyldendal.dk
- Telefon3375 5902
- PressefotosKristine Marie Jensen