Frøken Jensens bagebog

Læseprøve

Fra Frøken Jensens Kogebog kommer her et udvalg af de ikoniske opskrifter på bagværk; alt fra franskbrød, muffins, kringler, pariserboller og lagkage. Alle hendes kendte og lækre opskrifter på brød og kager samt hendes gode bageråd er her samlet i én bog. En del stammer fra Five O'Clock Tea, som Frøken Jensen skrev efter at have været husbestyrerinde i England. 

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.

  • Antal sider120
  • Højde237 mm
  • Bredde160 mm
  • Dybde17 mm
  • Vægt405 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702242812
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato14.10.2021

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.

Bøger i samme genre