Product image

Frøken Jensens Kogebog

Hent forside

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer

  • De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg
  • Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs
  • De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes
  • Sovs med bl.a. løg, tomater, stikkelsbær og svampe
  • Kolde sovse som urtesovs, rævesovs og cumberlandsovs
  • Peberrodssovse samt salsa, pesto og tilberedt smør

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

  • Antal sider48
  • Højde238 mm
  • Bredde164 mm
  • Dybde12 mm
  • Vægt284 g
  • FormatIndbundet
  • ForfatterKristine Marie Jensen
  • ISBN9788702233063
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato17.08.2017
  • PressefotosKristine Marie Jensen

VEJL. PRIS

69,95 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.