Product image

Frøken Jensens Kogebog

Læseprøve

Børnefødselsdag

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 55 af hendes bedste opskrifter på søde sager, is og kager plus lidt mættende håndbidder til den klassiske børnefødselsdag.

 

  • Frikadeller og fritter, kylling og pølser, burgere, pizza og lasagne - med hjemmelavet tilbehør
  • Fødselsdagsboller, kløben, koldhævede boller, burgerboller og pølsebrød
  • Kagemand, drømmekager og roulade. Småkager, snitter og snegle
  • Pandekager, æbleskiver, vafler og kræmmerhuse
  • Is, saft og kakao
  • Masser af lagkager

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

Køb eksempelvis bogen hos:

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.