Klassisk Tobias

Kager og brød fra en amatør til en anden

Hent forside

I Tobias’ verden er kager kunst. En kunst, du kan lære, og en kunst, der skal spises. I denne bog fortolker Tobias 72 klassiske kager og bagværk og giver dem nyt liv. Nogle af opskrifterne kommer til at tage dig lang tid at mestre. Andre kan du spise om en time.

Fælles for dem er, at de kan noget særligt, og at de er skabt med kærlighed.

  • Antal sider189
  • ForfatterTobias Hamann
  • ISBN9788702175882
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato06.11.2015

VEJL. PRIS

49,00 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Tobias Hamann

Tobias Hamann-Pedersen, født i 1988, er dansk tv-vært og autodidakt konditor og chokolatier. Han har studeret Østeuropastudier på Aarhus Universitet, dog uden at færdiggøre uddannelsen.

Tobias Hamann-Pedersen tog hele landet med storm, da han med sine opsigtsvækkende kager og charmerende væsen vandt, foran én million seere, Den Store Bagedyst og Den Store Jule- og Nytårsbagedyst på DR1 i 2014. Før han deltog i Bagedysten, har han rejst verden rundt og sendt rejsebeskrivelser hjem til bl.a. Jyllands-Posten, og det er med det som baggrund, at han i 2015 var vært på et rejse- og madprogram på DR1. I 2016 blev Tobias Hamann-Pedersen som den første amatør nogensinde Danmarksmester i disciplinen ”chokoladeskulpturer” ved Callebaut Chocolate Showpiece Competition i Herning.

I efteråret 2025 er han aktuel med bogen Supper - en kogebog, som samler opskrifter på supper fra hele verden.

Tobias Hamann har desuden også udgivet bogen Klassisk Tobias og bogen Chopskrifter.

Bøger i samme genre