Brændt røget hængt sprængt

Læseprøve

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. 

”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.

Take a walk on the wild side – i naturen og derhjemme i køkkenet.

  • Antal sider240
  • Højde266 mm
  • Bredde198 mm
  • Dybde24 mm
  • Vægt1015 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702294965
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato13.10.2020

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Bøger i samme genre