Forfattermorgen: Maria Helleberg, Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft

Onsdag d. 27. november kl. 8.30 - 9.00
Gyldendals hjørne - Klareboderne og Pilestræde, 1115 København K
Gratis adgang - ingen tilmelding nødvendig

   Vær med når Gyldendal inviterer til Forfattermorgen! Mød tre aktuelle forfattere til en skarp og inspirerende samtale på hver 15 minutter om deres nye bøger. 

Køb de to bøger med 20% rabat og få dem signeret af forfatterne.

Der er gratis kaffe og croissanter. 

Om Maria Helleberg

Maria Helleberg er en højt elsket forfatter med mere end fyrre udgivelser bag sig. Hendes forfatterskab løber i to spor: Det historiske og det selvbiografiske.

HERRENS BØDLER (udkommer 29. oktober) er en medrivende fortælling om vild, mørk overtro, djævelskab og kærlighed - og om modet til at spørge: Er ondskaben også i mig? Med HERRENS BØDLER er Maria Helleberg tilbage med en stor, episk fortælling om en tid i danmarkshistorien, som er evigt dragende.

Om Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft

Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft er begge skuespillere og de lykkelige ejere af katten, Katdis. Den kom ind i deres liv ved et tilfælde, og ligesom de hundredtusindvis af andre danske katteejere har de ikke set sig tilbage siden og kunne ikke forestille sig et liv uden kat.

I KATTENS BOG inviterer Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft læserne med ind i et betagende univers af poter og miaven, når de dykker ned i de mange fascinerende sider af et af danskernes mest elskede kæledyr – katten. 
Kattens bog

Kattens bog

  • Lisbeth Wulff
  • Rasmus Botoft

Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft inviterer i Kattens bog læserne med ind i et betagende univers af poter og miaven, når de dykker ned i de mange fascinerende sider af et af danskernes mest elskede kæledyr.  

Bogen er en hyldest til det majestætiske og mystiske væsen, som har fortryllet os i årtusinder. Og med en blanding af fakta, humor og hjertevarme fortællinger tager Kattens bog læserne med på en sand opdagelsesrejse gennem dyrets fascinerende verden.

Læs reportager fra kattecafeer, få praktiske råd af dyrlægen og lær kattekulturhistorien at kende – fra Egyptens gamle tempelkatte til moderne hjemmekatte.

Uanset om du er en dedikeret kattefan eller blot nysgerrig efter at lære mere, vil bogen underholde, oplyse og varme dit kattehjerte.