Forfattermorgen: Jens Christian Grøndahl og Katrine Wiedemann

Onsdag d. 2. oktober kl. 8.30 - 9.00
Gyldendals hjørne - Klareboderne og Pilestræde, 1115 København K
Gratis adgang - ingen tilmelding nødvendig

   

Vær med når Gyldendal inviterer til Forfattermorgen! Mød tre aktuelle forfattere til en skarp og inspirerende samtale på hver 15 minutter om deres nye bøger. 

Køb de to bøger med 20% rabat og få dem signeret af forfatterne.

Der er gratis kaffe og croissanter. 

Om Jens Christian Grøndahl


Jens Christian Grøndahl er ophavsmand til et stort internationalt og prisbelønnet forfatterskab, der er lige så udbredt i Frankrig, Holland og Belgien som i Danmark. Hans seneste roman Noget tabt i mørket er en intens fortælling om at stå mellem håbet og det, der var engang. Eller kunne have været.  

Noget tabt i mørket

Noget tabt i mørket

Lisa er 56 år og partner i en stor advokatvirksomhed. Hun er lykkeligt gift for anden gang med Bror, der har været en kærlig og nærværende papfar for hendes datter Christel.

Forholdet mellem mor og datter er tynget af skuffelse og skyldfølelse, og efter at Christel har fået en lille søn, vælger Lisa at stå af ræset for endelig at koncentrere sig om sine nære relationer.

Men er det muligt at skifte bane så sent i livet? Hvad er der sket med kærligheden i løbet af de år, hvor hun var optaget af noget andet?

Noget tabt i mørket er en intens fortælling om at stå mellem håbet og det, der var engang. Eller kunne have været.  

 

Om Katrine Wiedemann

Katrine Wiedemann er sceneinstruktør på teatre såvel i Danmark som i Skandinavien.
LØGN NUMMER ÉT, der er sceneinstruktør Katrine Wiedemanns skønlitterære debut, er en underfundig, tragikomisk roman om moderne menneskers kamp med kaos og kærlighed.
Løgn nummer ét

Løgn nummer ét

Klara er en succesrig forsker, der lever et godt liv med sin store kærlighed Tomas og deres 10-årige datter Molly. En dag får hun en stærk mistanke om at Tomas bedrager hende. Af skræk for at deres liv skal smuldre, tør hun ikke konfrontere ham. For ikke at gå ned med en depression, kaster hun sig ud i en række møder med mennesker, der dramatisk forandrer hendes syn på livet og kærligheden.

LØGN NUMMER ÉT, der er sceneinstruktør Katrine Wiedemanns skønlitterære debut, er en underfundig, tragikomisk roman om moderne menneskers kamp med kaos og kærlighed.